Poslovni turizem

Čas je da se spoznamo! Ukvarjamo se z organizacijo kongresov ter seminarjev, z organizacijo poslovnih srečanj in različnih dogodkov. 


V današnjem delovnem okolju, vse premalo dajemo prednost poslovno-družabnim dogodkom, zabavam, sproščanju, srečevanjem ter osrečevanju… ne samo samega sebe, temveč tudi poslovnih partnerjev, kupcev ter delavcev… Zato smo tukaj mi. Prepustite se Agenciji Manager - izkušenim rokam polnih domiselnih idej, saj že več kot 20 let skrbimo za različne aktivnosti mnogih podjetij tako domačih kot tujih.

Agencija Manager d.o.o. je družinsko vodeno podjetje, katere glavna dejavnost je poskrbeti za vsakršne želje podjetij. Naše reference so močne naši programi pa odmevni. O le teh se lahko prepričate tudi sami.

Za podjetja tako nudimo različne paketne storitve:

 • incentive (poslovna srečanja) glede na Vaše želje, tako za male kot tudi za večje skupine (najem dvoran, prenočišča, degustacije, zabave, izleti, transferji,…)
 • organizacija dogodkov in poslovnih dogodkov
 • organizacija kongresov z vso tehnično opremo in prevajalci
 • organizacija seminarjev z vso tehnično opremo 
 • managerske preventivne preglede ter antistresne programe
 • incoming programe za podjetja z vključenimi različnimi izleti, vodenjem ter zabavami
 • VIP pakete oblikovane po Vaših željah z našimi idejami
 • Zdravstveno preventivne programe za zaposlene in zagotavljamo bistveno izboljšanje zdravstvenega stanja, zmanjšanje bolniškega staleža in višjo produktivnost dela
 • Izobraževanja (maxtheta profit, davki, medsebojni odnosi, zaščite pred vampirji energije….)
 • Team buildinge

Nudimo tudi posamezne storitve:

 • najem različnih prevoznih sredstev (avtobuse, velika letala, poslovna letala, ladje, yachte,Rent-a-Car…)
 • prenočišča v hotelih po vsem svetu, vključno z luksuznimi verigami hotelov

Privoščite Vašemu podjetju,Vašim zaposlenim in poslovnim partnerjem najboljše!
Prepustite se najboljšim!

Želite svojim zaposlenim ali poslovnim partnerjem privoščiti zasluženo razvajanje s krajšim potepom ali njih in sebe nagraditi z razkošnim praznovanjem?  Morda želite le otvoriti novo podjetje ali poslovalnico na prav poseben način!?
Če je bilo Vaše poslovno leto odlično, potem si zaslužite tudi ekskluziven zaključek ali slavje, s katerim boste zaokrožili dobre poslovne rezultate in poslovanje. Ponudite nam priložnost, da Vam pripravimo nepozabno druženje oz. poslovni dogodek s katerim boste še dodatno dokazali, da ste in izbirate le najboljše.
V Agenciji Manager Vam nudimo pestro izbiro vseh hotelov po celem svetu, z veseljem Vam bomo našli prav takšnega blizu letališča, blizu sejmišča ali blizu določenega naslova.


Odnosi v podjetju so danes zelo pomembni dejavnik uspeha. Ne samo izboljšanje odnosa, temveč tudi skupna zabava in sproščanje nam pomagata, da hitimo s polno energije naprej do naših skupnih ciljev.
Svojim partnerjem, sodelavcem ter prodajalcem iz drugi držav pokažite sedež  vašega podjetja ter jim hkrati pot popestrite s programom, ki jim bo Slovenijo prikazal v najlepši luči.

Agencija Manager d.o.o.
 

T: +386 41 672 480
E: info@agencija-manager.com

Prijava na e-novice

V kolikor želite biti obveščeni o naši aktualni ponudbi se prijavite na naše e-novice.
Prijava na e-novice
© 2011 - Agencija Manager d.o.o. - Vse pravice pridržane