Programi za sprostitev

 

Stres vsakdanjega življenja in slabe prehranjevalne navade povzročajo utrujenost in tesnobo, ki ustvarja nešteto simptomov od glavobolov do psihosomatskih neravnovesij. Pri nas Vam pripravimo različne programe, ki združujejo različne terapije in tehnike zdravljenja za boljšo kakovost življenja, v skladu s prepričanjem Hipokrata, da "telo ima sposobnost, da se zdravi, če mu je za to je dana priložnost".

Koristi: Izboljša imuniteto, spodbuja psihosomatsko ravnovesje, prinaša globoko sprostitev, razstrupljanje in pomlajuje.

 

Pokličite nas ali pa pošljite svoje vprašanje na: info@agencija-manager.com

 

 

Primeri ponudbe

V jutranjih urah zbor na dogovorjenem mestu in vožnja proti obali. Ogled Sečoveljskih solin nato vkrcanje na ladjico. Sledil bo fish picnic... Ogled Pirana, degustacija vin... 
Odhod avtobusa izpred dogovorjenega mesta zgodaj zjutraj. Vožnja proti Zagrebu in nato po avtocesti mimo Slavonskega Broda do Beograda. Prihod v Beograd in kosilo v boemski četrti – Skadarliji ter nato avtobusni ogled mesta.
Odhod avtobusa zgodaj zjutraj. Vožnja proti Fernetičem, mimo Benetk in Padove do Verone, mesta „zaljubljencev“ Romea in Julije, enega najbolj ljubkih in umetniško najbolj vabljivih severno italijanskih mest.

Agencija Manager d.o.o.
 

T: +386 41 672 480
E: info@agencija-manager.com

Prijava na e-novice

V kolikor želite biti obveščeni o naši aktualni ponudbi se prijavite na naše e-novice.
Prijava na e-novice
© 2011 - Agencija Manager d.o.o. - Vse pravice pridržane