Poseben regeneracijski program / odzivi

Poseben regeneracijski program / odzivi

NA ŠRILANKI V BEACH VILLA LANKI IZVAJAMO TUDI ODLIČEN: 

12-dnevni PROGRAM SPROSTITVE, REGENERACIJE in SPOZNAVANJA ŠRILANKE


To potovanje je največja nagrada, ki jo lahko podarite sebi!

Uživali boste v najlepših plažah, takšnih kot so na bližnjih Maldivih, v zelo prijetni temperaturi morja, v družbi prijaznih domačinov, v okusih sveže nabranega tropskega sadja in zelenjave ter ob fantastični morski hrani. Sproščali se boste na peščenih obalah pod palmami, kjer je obala še vedno obala in ne plaža.

Vzporedno bomo izvajali regeneracijski program za telo in dušo - energijsko čiščenje telesa. Antistresni program bo vodil slovenski bio terapevt, predavatelj, športni trener in theta inštruktor Boštjan.


Termin: glede na dogovor za vašo skupino

V program je vključeno:

·    Letalski prevoz iz Ljubljane (ali bližnjega letališča) ter transfer iz letališča na jug Šrilanke do vile.

·    Namestitev v popolnoma novi slovenski vili -Beach Villi Lanka, ki je tik ob obali prekrasnega peščenega zaliva, v ribiški vasici

·    all inclusive prehrana (3 obroki dnevno), bogata izbira tropskega sadja, ustekleničena voda, čaji. Ljubitelji sveže morske hrane boste prišli na svoj račun.

·    vse sobe imajo klimo in stropni ventilator ter so zelo zračne

·    internet (wi-fi), smart Tv

·    uporaba ležalnikov in kopalnih brisač

·    uporaba SUP-a in kajaka

·    dvoposteljna soba

·    Duhovni program za regeneracijo in sproščanje sposebnimi vajami za dvig energije in posebnimi terapevtskimi vajami za boljše počutje in zdravje (udeležba ni obvezna).

·    Masaže z naravnimi bio olji z doplačilom.

·    Predvideni vključeni izleti: Mikirigala jamskiTempelj z opicami, ogled tipične tržnice s sadjem in začimbami z vključenim prevozom, ogled templja Wewurukannala Vihara, kjer je največji sedeči Budovspomenik na Šrilanki, ki je visok kar 50 metrov,  Blow hole energijsko središče

Izleti po želji in glede na proste termine (doplačilo):

·    celodnevni izlet v mesto Galle z veliko holandsko trdnjavo v obliki zvezde, ki sodi med Unescovo svetovno dediščino,obisk želvje farme, dnevni izlet na Ambalangoda ganga river safari, največji nacionalni živalski park Yale, kjer bomo z terenskimi vozili opazovali divje živali.

·    Pri izletih, ki se jih udeležujete po želji, so vključeni vsi prevozi s klimatiziranimi vozili in tuk tuki, vodenje ter vse vstopnine.

·    Kopanje v toplem zalivu ob vili, ki je edenredkih zalivov na Šrilanki, kjer lahko brezskrbno plavate, ker je valovanjezelo majhno.

·    Zdravstveno zavarovanje Coris (dvojno do 50.000Eur)

·    Vse takse, prijave, organizacija.


VEČ O SPREMLJEVALNEMSPROSTITVENO REGENERACIJSKEM PROGRAMU:

Telo bomo regenerirali na naraven način, odpravljali morebitne zdravstvene težave z naravnimi energijami in tisti, ki boste želeli še s posebnimi energijskimi terapijami, posebnimi energijskimi vajami, pitjem naravnih bio napitkov. Telesu bomo odpravili vse energijske blokade, da bo zdrava in univerzalna energija napolnila telo. Za okroglo mizo ali s sproščeno debato na terasi, ob pitju energijskega čaja, ki se je udeležite po želji, bomo spoznali, kako uravnavamo in preprečimo stres, dobro spimo in se počutimo odlično in uživamo v življenju. S posebno theta tehniko bomo individualno inskupinsko odpravljali podzavestne vzorce, strahove, zamere ipd. ter se naučilizelo globoke theta meditacije in sproščanja. Seveda vse po vaših željah inpotrebah. Po programu bosta očiščena vaša duša in telo, telo bo energijsko uravnano, polni boste energije, odvrgli bomo vsa bremena, pozabili na stres in počutili se boste kot prerojeni.

Poleg zgoraj opisanega programa boste lahko deležni še individualnih tretmajev za regeneracijo telesa (doplačilo), odpravljanje morebitnih zdravstvenih težav (z garancijo uspeha) in osebnega svetovanja za zdravo življenje.

 

NEKAJ IZJAV POTNIKOV:

“Ko sem se vrnila v službo po naši fantastični avanturi, meje pričakala kopica bolj ali manj zoprnih obveznosti. Le kaj mi je življenje pripovedovalo? Da nisem na pravem mestu? Da je čas za spremembo? Ne vem, še….

Z veseljem pa vam povem, da sem z nasmehom (včasih na licu,včasih pa samo v srcu) korakala od enega problema do drugega in jih sprotireševala. Kadar je bilo težko sem rekla: »Jaz grem na Šrilanko« in v trenutkuso stvari izgledale drugačne, rešljive. Zdaj je ta »grem na Šrilanko«, postalsinonim vsem mojim               sodelavcem,kadar rabijo razmislek, za umik vase - v varen prostor kamor se lahko umakneš,razmisliš in šele potem deluješ…..

Hvala vam vsem. Bilo je nepozabno. Hvala ti Boštjan, da simi dovolil obmirovati in verjeti…

In še nekaj »uradnih misli«:

Potovanje na Šrilanko je zgodba srca. Je preplet čudovitih krajev, ljudi in običajev. Je pozdrav Narave in Kulture. Je nepozabna izkušnja,ki se jo samo z besedami ne da opisati. Treba jo je doživeti. Ko po prvem,dinamičnem delu potovanja prispeš na jug te prelepe dežele, pa vstopiš vNebesa.  Neskončne peščene plaže, možnost umirjene, poglobljene rekreacije, meditacije in terapij usposobljenih terapevtov, so dodana vrednost potovanju. Potovanje na Šrilanko za vedno pusti sledi v človekovem življenju in ga naredi boljšega. Je nepozabna izkušnja sreče in radosti, ko še enkrat začutiš, kako lep je ta naš Svet.                                                                                                                                        

Marija

 

Vem, da sem ena od mnogih, ki smo ti hvaležni in to sporočamo. Pa vendar: toliko žara v učkah, kot sedaj, po potovanju, sem imela verjetno, ko sem bila še mala punčka. To ni sreča, ki jo imam v življenju in verjamem v to, da jo imam. To je milost. Prosim te, željo imam, da na prvo naslednje potovanje takšnih doživetij in spoznanj, ne pozabiš name in me povabiš s seboj.

Boštjanove terapije so čudež za dušo in telo.                                                                                  

Andreja

 


 


Agencija Manager d.o.o.
 

T: +386 41 672 480
E: info@agencija-manager.com

Prijava na e-novice

V kolikor želite biti obveščeni o naši aktualni ponudbi se prijavite na naše e-novice.
Prijava na e-novice
© 2011 - Agencija Manager d.o.o. - Vse pravice pridržane