Članek - počitnice na Šrilanki

Članek - počitnice na Šrilanki

Počitnice na Šrilanki – Beach Vila Lanka

Si predstavljate sanjske bele plaže, čisto in toplo morje in vas, kako brezskrbno uživate na takšnem dopustu. Morda se bo sreča nasmehnila tokrat vam, zato ne spreglejte nagradnega vprašanja in se potegujte za sanjski dopust na Šrilanki za 2 osebi v čudoviti vili in z vključenimi letalskimi vozovnicami. Že veste, koga bi vzeli s seboj? 🙂

Otoška država Šrilanka leži ob jugovzhodni obali Indijske podceline in ima morske meje z Indijo na severozahodu ter z Maldivi na jugozahodu. Ta raznolika tropska država, za katero radi rečemo, da ima obliko solze, je dom mnogih veroizpovedi, narodnosti ter različnih jezikov. Šrilanka je tudi zelo priljubljena turistična destinacija, znana po svojih naravnih lepotah, prelepih plažah vzdolž svoje obale, številnih divjih živalih in biotski raznovrstnosti ter bogati kulturi in dediščini, ki sega nazaj več tisočletij. Na skrajnem jugu otoka Šrilanka, v pristni ribiški vasici Kudawella, leži čudovita Beach Villa Lanka, ki vam ponuja vse za sanjski oddih na tem otoku.

​Vila je le 9 metrov oddaljena od morja. Celotno zemljišče, na katerem imajo lasten nasad tropskega sadja in zdravilnih rastlin, pa je veliko 1500 m². Vsa akomoditeta (klima, brisače za plažo in kopalnica, ležalniki, športni rekviziti, sušilec las, hladilnik..) vam je na voljo brezplačno.

Morske radosti in rekreacija za vsak okus ter skozi celo leto

​Zaliv, kjer se nahaja Beach Villa Lanka, je zaprt in topel ter omogoča brezskrbno plavanje skozi celo leto, kar je na Šrilanki (zaradi močnih tokov in vetrov) prava redkost. Greh bi bil, da se po popoldanskem čaju ne bi še enkrat dobro razplavali v toplem morju ali izvajali vragolij s svojimi najmlajšimi, saj je zaliv zelo primeren za otroke. Potapljanje (z jeklenko) ali snorkljanje (z masko in dihalko) je najboljši način za ogled zgodb, ki jih skriva podmorska Šrilanka. Opremo za potapljanje ali snorkljanje si lahko na otoku in v bližini Beach Ville Lanka sposodite ali jo celo kupite.

V zalivu se lahko vozite s kanujem ali kajakom. Zaliv je deloma zaprt, zato je miren, brez valov in omogoča tovrstno aktivnost, da lahko dodobra razgibate svoje telo in se podate od enega dela zaliva do drugega. Lahko pa se  podate na  SUPanje, windsurfing ali kitesurfing. Surfanje (paddle surf) pa je omogočeno v sosednjih zalivih, nedaleč stran od Beach Ville Lanka.

Ker je teren Šrilanke zelo raznolik, se ponuja idealna priložnost za prekrasne pohodne in treking ture. Treking ali pohodništvo vas popelje med nasade čajevcev, vrtove z začimbami, slapove, rečne struge, gozdove, planote, hribe in gore omenjenega tropskega otoka. ​Izlet s kolesom je odličen način, kako spoznati otok Šrilanka. Na voljo so različne proge in tereni. Možno je tako cestno kot gorsko kolesarjenje, na katerem spoznavaš lepote Šrilanke. Riževa polja, majhne in prikupne vasice, planote, prekrite z nasadi čajev, ki so videti, kot da imajo na sebi zeleno odejo, obmorske ceste s čudovitim pogledom na morje kar vabijo, da se popelješ po njih.

​Najemite si svojo sobo ali pa kar celotno vilo 

V novi vili ob morju je na voljo 6 sob, ki so si med seboj različne, vse pa so polno opremljene.  Superior sobi (Roky, Katja) se nahajata v spodnjem delu vile. Vsaka od dveh sob ima lastno kopalnico, vrtno teraso ter stranski/bočni pogled na morje. Master room Juliyan se nahaja v spodnjem delu vile in ima direkten pogled na morje z veliko, nadkrito teraso. Sprejme 3 osebe.  V zgornjem nadstropju se nahajata master room Valentina in  družinski Apartma Vila. Master room Valentina sprejme 3 osebe in ima lastno kopalnico ter veliko pokrito teraso s čudovitim pogledom na eksotičen zaliv Indijskega oceana. Družinski Apartma Vila zajema 2 superior sobi z 2 kopalnicama in letno kuhinjo na terasi. Ima prečudovit pogled na morje oz. zaliv. Sobi sta povezani in sprejmeta 4 osebe. V najem lahko vzamete  tudi celotno Beach Villo Lanka za obdobje, ki ga želite. Obsega 2 superior sobi, 2 master room sobi (Juliyan, Valentina) in družinski apartma. Skupaj sprejme 14 oseb.

Domača kvalitetna in zdrava kulinarika ter dobro počutje

​Izbirate lahko med nočitvijo z zajtrkom, polpenzionom ali polnim penzionom. V Beach Villi Lanka je hrana skrbno izbrana, domača, sveža in kvalitetna. Pripravljajo sveže morske specialitete po izvrstni šrilanški zdravi kuhinji. Nudijo veliko bio sadja, ki ga naberejo kar na lastnem posestvu ali pa kupijo na bližnji tržnici pri domačinih. Hrana se pripravlja glede na vaše želje ali po nasvetu ajurvedskega terapevta, ki poskrbi, da boste uživali kvalitetno hrano, ki bo najbolje ustrezala vašemu zdravju ter počutju.

Ajurveda in sprostitveno-regeneracijski program

​V Beach Villi Lanka nudijo tudi programe za regeneracijo in zdravljenje. Vodi jih mednarodni evropski terapevt in inštruktor različnih tehnik za naravno regeneracijo, pomlajevanje in zdravljenje.

Dosega neverjetne rezultate in vodi številne programe po evropskih zdraviliščih in na Šrilanki. Skupaj z ajurvedskimi zdravniki s Šrilanke je za vas pripravil najbolj učinkovit program, prilagojen vašim potrebam. Ajurveda je sistem tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije. Beseda ayurveda je v sanskrtu sestavljena iz besede »āyus«, kar pomeni »življenje« in »veda«, kar pomeni »znanje« ali »znanost«. Ajurveda, ali v prevodu znanje o življenju, pokriva štiri aspekte človeka: dušo, um, čustva in telo. To pomeni, da človeka obravnava celostno, ga uči, kako živeti v harmoniji z naravo, in mu pomaga živeti zdravo. Privoščite si regeneracijo telesa na naraven način in odpravite morebitne zdravstvene težave z naravnimi energijami.  Po želji se lahko udeležite tudi okrogle mize ali sproščene debate na terasi, ob pitju energijskega čaja, in prisluhnete, kako uravnavati in preprečiti stres, kaj lahko naredimo za dober spanec, odlično počutje in kako preprosto uživati v življenju.

Lahko pa boste samo uživali v soncu, morju, sveži morski hrani in se individualno dogovarjali za aktivnosti. Po programu bosta očiščena vaša duša in telo, telo bo energijsko uravnano, polni boste energije, odvrgli boste vsa bremena, pozabili na stres in počutili se boste kot prerojeni.

Poleg zgoraj opisanega programa boste lahko deležni še individualnih tretmajev za regeneracijo telesa, odpravljanje morebitnih zdravstvenih težav in osebnega svetovanja za zdravo življenje s posebnim ajurvednim zdravnikom ali posebnim bio in theta terapevtom ter inštruktorjem.

Podajte se na avanturo – možnost številnih izletov in dogodivščin

​Vaš oddih lahko postane prava avantura. Po vaši želji vam v Villi organizirajo izlete (poldnevne, celodnevne, večdnevne). Zakaj si ne bi ogledali kitov ali pa želvjega rezervata v Rekawi. Izlet prilagodijo vašim željam, glede na znamenitosti, ki si jih želite ogledati. Lahko bivate v Beach Villi Lanka in se od tam napotite na raziskovanje. Lahko pa tudi zaključite potovanje po Šrilanki v Beach Villi Lanka. Odkrijte čudovita mesta in vasi, oglejte si naravne parke, srečajte se s sloni in ostalimi (divjimi) živalmi, pokukajte v templje in svetišča ter si od blizu oglejte, kako živijo domačini.  Vse, kar potrebujete, je fotoaparat :)


Agencija Manager d.o.o.
 

T: +386 41 672 480
E: info@agencija-manager.com

Prijava na e-novice

V kolikor želite biti obveščeni o naši aktualni ponudbi se prijavite na naše e-novice.
Prijava na e-novice
© 2011 - Agencija Manager d.o.o. - Vse pravice pridržane