Sindikalni turizem

Spoštovani!

Pri nas Vam bomo pripravili izbor cenovno izjemno ugodnih počitnic, na vse cene pa bomo dodali še dodatne popuste za člane sindikata.
Poleg najema apartmajev na Jadranu so v ponudbi tudi najbolj iskani hoteli in pa hoteli, ki vam nudijo storitev vse vključeno (all inclusive), kar zagotavlja dopust »brez denarnice«, kjer imate poleg hrane plačano tudi pijačo in nekatere aktivnosti. Če k temu dodamo še možnost letovanja v hotelih, kjer imajo otroci počitnice zastonj, smo verjetno ustregli vsem vašim željam in zahtevam. Za Vas smo poiskali hotele, ki so blizu plažam, hotele prijazne družinam, hotele z dodatno ponudbo in seveda take, kjer otroci plačajo čim manj tudi na Mediteranu.

Seveda Vam bomo oblikovali tudi izlete ali potovanja po Evropi ali širše, izključno po Vaših željah.

Pokličite nas ali pa pošljite svoje vprašanje na:
info@agencija-manager.com

SPODAJ SO PRIMERI PROGRAMOV.

Ponudba sindikalnega turizma

V jutranjih urah zbor potnikov na dogovorjenem mestu in vožnja proti slovenski obali. Prihod na obalo okoli 10. ure, kjer se bomo najprej v Luciji preizkusili v karting vožnji.
Odhod avtobusa iz dogovorjenega mesta v Mariboru ob 05.00 zjutraj in iz Ljubljane ob 07.00 zjutraj. Vožnja proti Zagrebu in nato po avtocesti mimo Slavonskega Broda do Beograda. Prihod v Beograd in kosilo v boemski četrti – Skadarliji ter nato avtobusni ogled mesta.
Odhod avtobusa ob 05.00 iz Maribora in vožnja mimo prestolnice proti Fernetičem, mimo Benetk in Padove do Verone, mesta „zaljubljencev“ Romea in Julije, enega najbolj ljubkih in umetniško najbolj vabljivih severno italijanskih mest.

Agencija Manager d.o.o.
Šaleška cesta 20c
3320 Velenje

T: 03 89 81 550
E: info@agencija-manager.com

Prijava na e-novice

V kolikor želite biti obveščeni o naši aktualni ponudbi se prijavite na naše e-novice.
Prijava na e-novice
© 2011 - Agencija Manager d.o.o. - Vse pravice pridržane