Poslovni turizem

Čas je da se spoznamo!


V današnjem delovnem okolju, vse premalo dajemo prednost poslovno-družabnim dogodkom, zabavam, sproščanju, srečevanjem ter osrečevanju… ne samo samega sebe, temveč tudi poslovnih partnerjev, kupcev ter delavcev… Zato smo tukaj mi. Prepustite se Agenciji Manager - izkušenim rokam polnih domiselnih idej, saj že 14 let skrbimo za različne aktivnosti mnogih podjetij tako domačih kot tujih.

Agencija Manager d.o.o. je družinsko vodeno podjetje, katere glavna dejavnost je poskrbeti za vsakršne želje podjetij. Naše reference so močne naši programi pa odmevni. O le teh se lahko prepričate tudi sami.

Za podjetja tako nudimo različne paketne storitve:

  • incentive (poslovna srečanja) glede na Vaše želje, tako za male kot tudi za večje skupine (prenočišča, degustacije, zabave, izleti, transferji,…)
  • managerske preventivne preglede ter antistresne programe
  • incoming programi za podjetja z vključenimi različnimi izleti, vodenjem ter zabavami
  • VIP pakete oblikovane po Vaših željah z našimi idejami
  • Zdravstveno preventivni program za zaposlene in zagotavljamo bistveno izboljšanje zdravstvenega stanja, zmanjšanje bolniškega staleža in višjo produktivnost dela
  • Izobraževanja (maxtheta profit, davki, medsebojni odnosi, zaščite pred vampirji energije….)
  • Team buildingi

Nudimo tudi posamezne storitve:

  • najem različnih prevoznih sredstev (avtobuse, velika letala, poslovna letala, ladje, yachte,Rent-a-Car…)
  • prenočišča v hotelih po vsem svetu, vključno z luksuznimi verigami hotelov

Privoščite Vašemu podjetju,Vašim zaposlenim in poslovnim partnerjem najboljše!
Prepustite se najboljšim!

Ponudba

Slika

Poslovni turizem in Vaše zdravje

...oblikujemo Važ življenski slog...
Si želite s svojimi zaposlenimi privoščiti zasluženo razvajanje s krajšim potepom ali se želite nagraditi z razkošnim praznovanjem.. morda želite le otvoriti novo podjetje ali poslovalnico na prav poseben način!?
Če je bilo Vaše poslovno leto odlično, potem si zaslužite tudi ekskluziven zaključek ali slavje, s katerim boste zaokrožili dobre poslovne rezultate in poslovanje. Ponudite nam priložnost, da Vam pripravimo nepozabno druženje oz. poslovni dogodek s katerim boste še dodatno dokazali, da ste in izbirate le najboljše.
V Agenciji Manager Vam nudimo pestro izbiro vseh hotelov po celem svetu, ter z veseljem Vam bomo našli prav takšnega blizu letališča, blizu sejmišča ali blizu določenega naslova...
Odnosi v podjetju so danes zelo pomembni dejavnik uspeha. Ne samo izboljšanje odnosa, temveč tudi skupna zabava in sproščanje nam pomagata, da hitimo s polno energije naprej do naših skupnih ciljev.
Incoming je v Sloveniji vsako leto bolj popularen. Svojim partnerjem, sodelavcem ter prodajalcem iz drugi držav želimo pokazati sedeže našega podjetja ter jim hkrati pot popestriti s programom, ki jim bo Slovenijo prikazal v najlepši luči.

Agencija Manager d.o.o.
Šaleška cesta 20c
3320 Velenje

T: 03 89 81 550
E: info@agencija-manager.com

Prijava na e-novice

V kolikor želite biti obveščeni o naši aktualni ponudbi se prijavite na naše e-novice.
Prijava na e-novice
© 2011 - Agencija Manager d.o.o. - Vse pravice pridržane