Team buildingi, poslovna srečanja

Team buildingi, poslovna srečanja

Odnosi v podjetju so danes zelo pomembni dejavnik uspeha. Ne samo izboljšanje odnosa, temveč tudi skupna zabava in sproščanje nam pomagata, da hitimo s polno energije naprej do naših skupnih ciljev.

Team building programi so različno zasnovani glede na želje in potrebe naročnika. Lahko gre za preprosto druženje z zabavnimi igrami, ki nas še bolj zbližajo ter nam pomagajo da si medsebojno še bolje zaupamo; lahko pa team bulding programe tudi nadgradimo s katero od izobraževalnih delavnic…

Predstavljamo primer enega izmed programov. Za več informacij ter programov nas prosimo kontaktirajte na: info@agencija-manager.com ali nas pokličite na 03/8981-551 ter z veseljem bomo ustregli Vašim željam.

TEAM BUILDINGI  - Primer programa OSILNICA

1. DAN:

V dopoldanskih urah prihod pred Hotel in športni center v Osilnici, kjer bo sledila pijača dobrodošlice ter kosilo. Po kosilu razdelitev v skupine ter začetek z aktivnostmi. Najprej se boste podali na lov za zakladom Petra Klepca. Gre za enkratno kombinacijo timskega dela, rahlih fizičnih sposobnostih, zabave, iznajdljivosti in dobre komunikacije. Kako je zasnovan program Lov za izgubljenim zakladom? Udeležence programa razdelimo v skupine. Vsaka skupina dobi t.i. »info paket« v katerem je natančno napisan cilj igre z opisom vseh nalog, ki jih mora opraviti posamezni team. Scenarij igre je lahko narejen kot: zbiranje informacij o skritem zakladu, pri čemer konec igre predstavlja »skriti zaklad« (»win-win« scenarij). V danem časovnem limitu je potrebno opraviti kar največ nalog. Z reševanjem nalog posamezna ekipa zbira točke, tako da na koncu dobimo najuspešnejšo ekipo. Po končanih aktivnostih čas za osvežitev in večerja. Nočitev.

2. DAN:

Zajtrk. Po zajtrku odhod na izlet z rafti ali kanuji (udeleženci dobijo neoprensko obleko, neoprenske copate, anorak, rešilni jopič, čelado). Progo izberemo - prilagodimo glede na vodostaj reke in starost skupine. Čas trajanja programa cca 2-3 ure. Po končanih aktivnostih kosilo v hotelski restavraciji in nato zapustitev hotela. Vožnja proti Ribnici. Po želji sprehod skozi Ribnico in nato večerja v domači gostilni, kjer boste lahko degustirali tudi njihovo lastno pivo. Po večerji povratek prosti domu kamor boste prispeli v kasnejših večernih urah.

Zahtevajte ponudbo še za druge destinacije! Agencija Manager d.o.o.
 

T: +386 41 672 480
E: info@agencija-manager.com

Prijava na e-novice

V kolikor želite biti obveščeni o naši aktualni ponudbi se prijavite na naše e-novice.
Prijava na e-novice
© 2011 - Agencija Manager d.o.o. - Vse pravice pridržane